ʻO ka 8K ʻO nā kelepona HDMI maikaʻi loa no ka TV

ʻO ke kūʻai ʻana i kahi kelepona HDMI me he mea lā he hana maʻalahi, akā mai hoʻopunipuni ʻia: ʻoiai ke nānā like nā kaula HDMI ma waho, ʻo ke ʻano o loko o kēia mau kaula he hopena nui i ka maikaʻi o ke kiʻi a lākou e hana ai.Hoʻonui kekahi mau kaula i ka hana HDR, a ʻo nā mea ʻē aʻe e ʻae iā ʻoe e leʻaleʻa i ka ʻike 4K a i ʻole 8K ma kahi kiʻekiʻe o ka hoʻomaha.

01-

ʻAʻole pono ke kumukūʻai o ke kelepona HDMI kiʻekiʻe, a ʻo ka DTECH 8K Ultra High Speed ​​​​HDMI Cable ka hōʻoia o ia mea.Aia kēia kelepona HDMI 2.1 i ka helu hoʻololi a hiki i 48Gb/s, ʻo ia ka mea hiki ke mālama i ka wikiō 8K ma 60Hz a i ʻole 4K wikiō ma 120Hz.

Ua kūkulu pū ʻia nā kaula DTECH 8K HDMI e mau.Hōʻike ia i kahi kaula wili i hoʻoikaika ʻia e hiki ke kū i 30,000 mau piko, a ua kūkulu ʻia ka hale a puni ka plug i mau.

Ua hoʻokomo ʻo DTECH i kēia mau hiʻohiʻona maikaʻi loa i hoʻokahi kelepona maikaʻi loa.ʻO ke kaula ponoʻī he 10m 20m 50m ka lōʻihi, akā hiki iā ʻoe ke loaʻa nā koho lōʻihi no kahi kālā hou aʻe.Inā ʻoe e ʻimi nei i ke kelepona maʻalahi e hoʻomau iā ʻoe no nā makahiki he nui, e nānā i kēia kelepona.

Inā ʻoe e ʻimi nei i kahi hōʻailona hiki iā ʻoe ke hilinaʻi (a makemake ʻoe e uku), he koho maikaʻi kēia kelepona ʻo Ultra HD HDMI mai DTECH.He inoa paʻa ko DTECH no ka hana ʻana i nā mea ʻenehana, a ʻo nā kaula HDMI o ka brand kekahi o nā mea maikaʻi loa āu e kūʻai ai.ʻAʻole ʻo ia ke koho ʻoi loa a ʻaʻole e lanakila i nā makana hoʻolālā.Eia nō naʻe, hoʻopili nā kaula DTECH no kēia me ka hilinaʻi paʻa.

Kuhi ʻia kēia kelepona no 8K ma 60Hz a me 4K ma 120Hz a kākoʻo iā HDR 10 a me Dolby Vision.ʻO ia ke ʻano inā ʻoe e hoʻonui i kahi TV 8K i ka wā e lilo ai nā TV 8K i mea maʻamau, e mau kēia kelepona iā ʻoe no nā makahiki e hiki mai ana.

Inā loaʻa iā ʻoe kahi hoʻonohonoho 4K maʻamau a i ʻole makemake e hopu i kekahi mau kaula HDMI kaawale, ʻo kēia mau kelepona DTECH 8k 2.1 High Speed ​​​​HDMI Cables no ʻoe.ʻAʻole lākou i holomua e like me kekahi o nā koho ʻē aʻe ma kēia papa inoa, akā hoʻokō lākou i ka hana, ʻoiai inā ʻoe e pili ana i nā hoʻonohonoho maʻamau.Kākoʻo ke koho kelepona DTECH i ka 4K ma 60Hz, ʻoi aku ia ma mua o ka lawa no ka hapa nui o ka waihona kālā a me ka waena waena 4K Tvs.

inā ʻoe e ʻimi nei i nā ʻōlelo aʻoaʻo HDMI ma Reddit a i ʻole nā ​​hui keaka home ʻē aʻe, e ʻike pinepine ʻoe i ke kelepona DTECH 8K Super Speed ​​​​HDMI, a no ke kumu maikaʻi.Hāʻawi ʻo 48Gbps iā ʻoe i 8K ma 60Hz, 4K ma 120Hz, a me nā leo HDR a me HD āpau āu e manaʻo ai ma kēia kumukūʻai.

8K 光纤线 图片(10)

ʻOiai kaʻana like nā kaula HDMI i kahi ala pili maʻamau, ʻokoʻa loa lākou.I kēia manawa, he kūlana kahiko ka HDMI a aia nā ʻokoʻa o nā mana ma waena o HDMI 1.4, HDMI 2.0 a me HDMI 2.1.

ʻO ka hapa nui o nā kelepona HDMI hiki iā ʻoe ke kūʻai i kēia lā he HDMI 2.0 ka mea hiki ke kākoʻo iā 4K ma 60Hz a me 1080p ma 120Hz.Eia nō naʻe, inā loaʻa iā ʻoe kahi monitor 4K a i ʻole TV refresh rate kiʻekiʻe, pono ʻoe e hōʻoia iā ʻoe he kelepona HDMI 2.1 hiki ke kākoʻo iā 4K a hiki i 120Hz.

Kākoʻo ʻo HDMI 2.1 i ka HDCP 2.2 (High Quality Digital Content Protection).Kāohi ʻo HDCP i ka hana hou ʻana i ka ʻike leo kikohoʻe a me ka wikiō, kahi e hoʻomaikaʻi ai i ka maikaʻi o ke kiʻi a hoʻemi i ka latency ma waena o ka hoʻokomo a me ka hoʻopuka.Loaʻa i ke kelepona HDMI 2.1 ka helu data o 48 Gbps, e hoʻomaikaʻi ana i ka maikaʻi o ka ʻike HDR.Loaʻa i ka HDMI 2.0 ka helu hoʻololi o 18 Gbps wale nō.

 

I ka pōkole, ʻo DTECH HDMI 2.1 kelepona ka mea maʻamau e uku no.He kumukūʻai liʻiliʻi lākou, akā me ka mālama pono hiki iā lākou ke mau no nā makahiki inā ʻoe e hoʻomaikaʻi i kāu monitor.


Ka manawa hoʻouna: Apr-20-2023