O le fonotaga lona lima a le DTECH i le 2024 na o'o mai i se fa'ai'uga manuia, ma sa matou potopoto fa'atasi e amata se malaga fou!

tala fou a le kamupani

Ia Aperila 20, faʻatasi ai ma le autu o le "Faʻapotopotoina le malosi mo se amataga fou |O le tulimatai atu i le 2024″, DTECH's 2024 Supply Chain Conference sa matua faia.Toeitiiti atoa le selau sui o le aufaipisinisi mai itu uma o le atunuu na potopoto faatasi e talanoaina ma fausia faatasi, fausia se maliega, fatuina se tulaga fou o le manuia ma manumalo-manumalo, ma talanoa e uiga i se mataupu fou o le galulue faatasi.

I le avea ai ma sui o le kamupani, Mr. Xie e fia faailoa atu lona agaga faafetai faamaoni ia matou paaga mo la latou lagolagosua i le tausaga ua mavae.Toe tepa i tua i le taimi ua tuanaʻi, ua ausia e le DTECH se faʻasologa o faʻamanuiaga sui faʻapisinisi ma taunuʻuga mataʻina.O le va'ava'ai atu i le lumana'i, o le a fa'aleleia atili le fa'amaninoina o fa'ailoga a le DTECH.Matou te faʻamoemoe o le a faʻavaeina e itu uma e lua se fesoʻotaʻiga felagolagomaʻi umi i luga o le faʻavae o le manuia tutusa i le lumanaʻi, maua punaoa mai luga, faʻalauteleina maketi mai lalo, ma galulue faʻatasi e ausia le sini o le "faʻamaonia le sapalai filifili, tuʻufaʻatasia le filifili pisinisi, ma le faʻaleleia o le filifili tau"!

Matou te talitonu mausali e ala i le tausia o lo matou naunau e faʻateleina le faʻalagolago, galulue faʻatasi ma le sailia o atinaʻe masani i le mafaufau, ave le misiona o le "fausiaina o le taua mo tagata faʻatau" i luga o matou tauau, galulue i itu uma e lua ma tuputupu aʻe faʻatasi, o le a mafai ona matou fatuina. o se fa'apotopotoga o le "1 + 1 e sili atu nai lo le 2", aga'i atu i se lumana'i lelei, ma fatuina se tulaga manumalo-manumalo fa'atasi!


Taimi meli: Apr-22-2024