Среќни вести! Dtech ги освои титулите „Иновативни мали и средни претпријатија“ и „Специјализирани и специјални нови мали и средни претпријатија“!

Во евалуацијата на иновативните мали и средни претпријатија, идентификацијата и прегледот на специјализирани и специјални нови мали и средни претпријатија спроведена од Одделот за индустрија и информатичка технологија во провинцијата Гуангдонг, ГуангжуDtechElectronic Technology Co., Ltd. се издвои меѓу многуте претпријатија и ги освои титулите „Иновативни мали и средни претпријатија“ и „Специјализирани и специјални нови мали и средни претпријатија“!

Компанијата DTECH

Фабрика за hdmi кабли

Показателите за евалуација на иновативните мали и средни претпријатија вклучуваат шест индикатори во три категории: иновациска способност, раст и специјализација, а индикаторите за евалуација на специјализирани и специјални нови мали и средни претпријатија вклучуваат тринаесет индикатори во четири категории: специјализација. префинетост, специјализација и способност за иновации.

За да се прогласи ново и специјализирано мало и средно претпријатие, тоа мора да биде иновативно мало и средно претпријатие.

Специјализација, специјализација и иновација” се однесува на развојните карактеристики на претпријатие со специјализација, префинетост, специјализација и новина. Со насочување на новиот развој на малите и средни претпријатија во специјализација и специјализација, дополнително ќе се стимулира виталноста и развојниот момент на малите и средните претпријатија и промовирање на трансформација и надградба на малите и средни претпријатија. И врз основа на специјализирани и специјални-нови мали и средни претпријатија, во областа на основните основни компоненти (компоненти), клучните основни материјали, напредната основна технологија и индустриски технолошката фондација, група специјализирани и специјални-нови „мали гиганти“ со извонредна главна дејност, силна конкурентност и добар раст ќе се одгледуваат за да го водат растот во единствен шампион во преработувачката индустрија.

Специјализација”: Специјализација (главниот бизнис се фокусира на специјалност). Претпријатијата се фокусираат на нивната основна дејност и имаат способност да се специјализираат во производство, услуги и соработка.Нивните производи и услуги се во доминантна позиција во одредена алка на индустрискиот синџир, обезбедувајќи висококвалитетни делови, компоненти, производи за поддршка и услуги за поддршка за големите претпријатија, големите проекти и индустрискиот синџир.

Добро”: префинетост (фино и ефикасно управување). Работењето и управувањето на претпријатието е добро и ефикасно.Воведен е фин и ефикасен систем, процес и систем во работењето и управувањето, а производството, управувањето и услугата се рафинирани, формирајќи ја основната конкурентност, а квалитетот на неговите производи или услуги е одличен.

Специјални”: специјализација (уникатни производи и услуги). За одредени пазари или специфични групи потрошувачи, претпријатијата користат карактеристични ресурси, традиционални вештини, регионална култура или користат уникатни техники, технологии, формули или специјални суровини за развој и производство или обезбедување уникатни производи или услуги.Има уникатни, уникатни и ексклузивни производни карактеристики и има силно влијание и свесност за брендот.

Ново”: новина (значајни достигнувања во иновациската способност). Иновациската способност на претпријатието постигна забележителни резултати, има способност постојано да иновира и постигна релативно очигледни резултати.Производите или услугите на претпријатието припаѓаат на новата економија, новите индустриски полиња или иновативните достигнувања во новите технологии, новите процеси, нови идеи, нови модели итн., Имаат независни права на интелектуална сопственост, широки можности за примена, високотехнолошка содржина или додадена вредност, значителни економски и социјални придобивки и добар развоен потенцијал.

/аудио-видео-продолжувач/

Кинески аудио-видео-продолжувач

Освојувањето на почестите на „иновативни мали и средни претпријатија“ и „специјализирани и специјални нови мали и средни претпријатија“ покажува дека Дитер покажа специјализација, префинетост, специјализација и новина во научни и технолошки иновации, истражување и развој и производство и достигнувања трансформација, и е потврдена и препознаена од релевантните владини оддели и индустрии.

Под водство на претседавачот г-дин Ксие Ју, Дите отсекогаш се придржувал до корпоративните вредности на клиентот прво, тимската работа, интегритетот, иницијативата и благодарноста и враќањето, за да обезбеди поголема вредност за општеството и да придонесе повеќе за развојот на земја.Сила.

Во иднина, Dtech ќе продолжи да ја поддржува својата мисија и да се придржува до својата филозофија и да прави незапирливи напори да создаде индустриска интелигентна платформа за производство на IOT!

/iot-data-transmission/

Фабрика за пренос на податоци IoT


Време на објавување: 25 јуни 2023 година