за нас

Dtech Electronics

DTECH е производител специјализиран за решение за пренос на HD аудио и видео, индустриска IoT мрежна комуникација, основана во 2006 година, лоцирана во Гуангжу, Кина.Имаме 18+ години искуство во аудио и видео, индустриска IoT мрежна комуникација, професионална технологија, добра услуга, брендот DTECH може да ви донесе бесплатен ефект на рекламирање.

hdmi кабел

производ

  • Аудио видео кабел
  • Продолжувач на аудио видео
  • Аудио видео сплитер
  • IoT пренос на податоци

Обиколка на фабриката

Dtech Electronics

Вести

Dtech Electronics